rebbeckaandyou

Alla inlägg under november 2010

Av niklasson - 20 november 2010 10:46

Hej:)

Skönt med lite sov morgon:) Vaknade vid tio tiden och nu har jag precis ätit frukost;) När jag vakna såg jag att det hade snöat! Ett par cm tror jag det är! Wow! Haha:p Kanske blir stan innan bion:D Ska kolla efter ett par skor och kanske nån tröja eller så för det kan man aldrig få för mycket av:) Eller julklappar;) Ses senare i dag:)

 

//love Rebecka

Av niklasson - 20 november 2010 00:11

Förlåt ifall jag inte har bloggat på ett tag, och jag menar verkligen förlåt! Men haft fullt upp med läxor, skola, träning och när jag haft lite tid över har jag vart för trött. Men ska försöka skärpa mig nu:)

 

 I dag slutade jag skolan 13:30 med spanska:) Efter det cykla jag hem och tog det lite lugnt innan jag bytte om och mamma körde mig till stallet:) Var med när Felicia red Ido, "hjälpte" henne. Sen gick vi till kafeterian och åt mellan mål som bestod av nudlar:) Gott gott:) Vi var bara 6st som var där i dag för antingen så var dom på idol eller så var dom utomlands. Fick rida Bridie i dag:) Anna sa att hon skulle ge oss ett "ämne" och så skulle vi träna på det ämnet. Vi fick "ämnet" framdels vändningar, så då skulle vi altså träna på framdels vädningar och anna skulle sitta tyst och kolla på;) Och det gick jätte bra:D Fick skjuts av Felicia hem och då blev det att duscha, äta varma mackor och så på tv:) Var dö trött då men nu känns det som om jag kan sitta här ett bra tag till och skriva men jag får nog sluta med det;p I morgon blir det att ha sov morgon!!:) Och senare vid fem tiden sitter jag i en bio salong och kollar på nya Harry potter filmen:) Ja, jag kommer inte ihåg vad den heter:p Men ska bli kul:) (Var ett tag sen jag var på bio)

Borde nog gå och lägga mig även fast jag inte är trött men jag var ju det förut;) Plus att jag börjar få växt verk i ena låret:( Tummen ner för det! Ses i morgon:)


  

Blev en bild på söta Bridie som jag tog ifrån sörmons hemsida som du kan besöka här ifall du vill kika lite:http://www3.idrottonline.se/default.aspx?id=249604


Ps. ledsen att jag blogga så sent! Ds.


//love Rebecka

Av niklasson - 13 november 2010 16:39

Så himla bra låt och nu är den live:) Klockan åtta!


//love Rebecka

Av niklasson - 13 november 2010 16:31

Hej:)

Så himla tråkigt väder i dag så jag har bara varit inne och städat, läst men tog en promenad med Sigge i mellan en halv timme och tre kvart;) Åt nyss det blev korv med mos:) Gott gott. Blir inte å göra så mycket mer i dag och jag tror inte jag kommer blogga något mer heller:) Men i morgon kommer jag blogga och då ska jag även spela handbolls match. Ses då:)


//love Rebecka

Av niklasson - 11 november 2010 20:12

Hej:)

I dag efter skolan Blev det att åka pulka:P Julia, Felicia, Hanna, Linnea, Josefin och jag blev det:D Hade jätte kul:D Efter gick jag hem och gjorde varm oboy:) Sen gjorde jag läxor;) Vid åtta tiden satte jag på tv:en och såg på vampire diaries och nu efter det sitter jag här:) I morgon ska jag till stallet och rida:D Är hoppning då:D Blir nog att läga sig tidigt i dag så God natt alla go och glada:)

 

//love Rebecka

:D

Av niklasson - 10 november 2010 17:49

Kom på att man kanske ska äta innan träningen så här sitter jag och äter youghurt (stavningen) och flingor:) Nu ska jag äta färdigt och snart stänga av:)


//love Rebecka

Av niklasson - 10 november 2010 17:13

Nu sitter jag här framför datorn men det har jag väl gjort ett tag:p Men håller också på att packa till handbolls träningen som det blir att dra till snart:) Träningen slutar kvart över åtta och då ska jag duscha där med Hanna och Emma:) Så jag kommer nog hem rätt så sent och då ska jag äta och sånt så jag kommer nog inte blogga något mer idag:( Idag på skolan dansa vi med Yngve och det blev att buga idag;) Jag kunde redan alla steg vi gjorde sen föra året men dom nya på skolan kunde inte så det var bara att lära om:) Och i natt har det kommit jätte mycket snö! Ungefär en decimeter!:o Kul kul:) Fast det kan vara lite tråkigt ibland att en så klumpig person som jag ska halka två gånger på väg till skolan och en gång hem(a' Ja det gjorde jag!:) Haha:) I morgon har jag inte nån träning så det blir väl att göra läxor och kanske kanske åka pulka:D Vi ses:)

 

//love Rebecka

Av niklasson - 10 november 2010 08:36

Förlåt ifall jag inte har skrivit på två dagar men i för går hann jag inte plus att jag var jätte trött och i går årka jag inte:( Men jag kommer inte skriva om dom dagarna nu;) Nu sitter jag i skolan på min första lektion, engelska. I morrse gjorde jag inte något annat förutom att göra mig i ordning;) I dag blir det nog bara att träna senare och lite s

läxor tror jag:) Men nu måste jag sluta ses senare:D


//love Rebecka

presentation ♥


Jag som driver den här bloggen heter Rebecka och är 14år. Jag går på hultsbergsskolan, spelar handboll i Hellton och rider på Sörmon. Jag har en hund som heter Sigge och två kaniner som heter Tintin och Fiona.
kram

Fråga mig ♥

13 besvarade frågor

Kalender ♥

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Omröstning ♥

Vilken sport?
 ridning
 handboll
 fotboll
 innebandy
 dans

Sök i bloggen ♥

Senaste inläggen ♥

Kategorier ♥

Arkiv ♥

Gästbok ♥

Besöksstatistik ♥

RSS ♥


Ovido - Quiz & Flashcards